Wat wij aan jou bieden

Wat wij aan jou bieden

Een warm welkom

We vinden het belangrijk dat jij snel je draai vindt. Dat je bekend raakt met hoe het allemaal werkt, met wie je werkt en hoe we met elkaar samenwerken. Dat alles maakt bij elkaar dat je werk leuk en uitdagend blijft natuurlijk. Het is altijd spannend om aan een nieuwe baan te beginnen. Maar hoe is dat als je de organisatie en je nieuwe collega's steeds vaker online treft? Gemeente Haarlemmermeer werkt activiteit gericht, dus je werkt waar je werk is en dat kan op heel veel verschillende plekken zijn. Om je daarin op weg te helpen, hebben wij een speciaal Warm Welkom Programma.

Goed van start

Allereerst kun je rekenen op een goed inwerkprogramma. We koppelen je aan directe collega als 'buddy' die uit eerste hand praktische kennis en informatie met je deelt. Zo leer je snel hoe alles werkt. Ook is het mogelijk om diverse (online) trainingen te volgen die je op weg helpen. En natuurlijk leer je je teamgenoten kennen. Zij zijn benieuwd naar jou.

Op je eerste werkdag start je met het halen van jouw persoonlijke laptop en telefoon. Die staan al helemaal voor je klaar en worden dan op maat voor je ingericht. Zonder dat kan je niet aan de slag. Daarna ga je met je buddy aan de slag en start je inwerkprogramma.

Je leert onze gemeentelijke organisatie en Haarlemmermeer zelf nog beter kennen tijdens onze centrale kennismakingsdagen. Je ontmoet nieuwe collega’s, de directie, de gemeenteraad en leert van alles wat belangrijk is in je werk. Ook leer je meer over de geschiedenis van onze gemeente en alle activiteiten waar je aan mee kunt doen. Tot slot leg je de ambtseed af bij onze burgemeester. Gevoel krijgen hoe dat eraan toegaat? Kijk de video.

Arbeidsvoorwaarden

Bij gemeente Haarlemmermeer ben je verzekerd van een goed salaris, een Individueel Keuzebudget, pensioenopbouw en een pakket aan vergoedingen voor reiskosten OV en fiets en thuiswerken. Maar we hebben nog veel meer te bieden. Je kunt jezelf ontwikkelen door vrij gebruik te maken van ons trainingsaanbod in Bouw aan jezelf of lid worden van ons ambtenarennetwerk JAM. Ook staat onze loopbaancoach voor je klaar en kun je met je manager zo vaak als je wilt 'Het Goede Gesprek' voeren waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Je leest er hieronder meer over.

Ontvang direct vacatures die bij jou passen!

Staat jouw droombaan er nu nog niet bij? Meld je hier aan voor een jobalert. Je ontvangt dan per e-mail de nieuwste vacatures die passen bij jouw wensen.