Werktijden en verlof

Werktijden en verlof

Werktijden en verlof

We heten je welkom in de gemeentelijke werkomgeving van de toekomst. Waarbij je niet náár, maar áán het werk gaat. En waar of wanneer dat is? Dat is helemaal afhankelijk van je eigen doel en functie. Je werkt op kantoor, bij je klant of vanuit huis. Activiteit gericht werken noemen wij dat. Werken waar je werk is.

Flexibel en activiteitgericht werken

Als jouw functie het toelaat, heb je flexibele werktijden en werk je activiteitgericht. Dat betekent dat je werkt waar je op dat moment nodig bent of het best tot je recht komt. Bijvoorbeeld op kantoor voor een speciaal project, ergens buiten voor een afspraak of thuis omdat een rapport opperste concentratie vraagt. Activiteitgericht werken betekent ook dat je vanuit je agenda bepaalt hoe je het meest effectief werkt voor Haarlemmermeer. Wij bieden je de werkplek die daar het beste bij past.

Vakantie-uren

Je hebt recht op vakantieverlof. Hoeveel precies, hangt af van het aantal uren dat je werkt. Het aantal verlofuren kun je uitbreiden via het Individueel Keuzebudget.

Ouderschapsverlof

Heb je een kind van zeven jaar of jonger? Dan heb je recht op ouderschapsverlof. Dit geldt ook voor een adoptie- of stiefkind. Tenminste, als het op hetzelfde adres als jij ingeschreven staat en jij het kind langere tijd opvoedt en verzorgt. Als je een meerling krijgt, heb je voor elk kind afzonderlijk recht op onbetaald ouderschapsverlof.

Mantelzorg

Werk, je eigen leven en mantelzorg. Deze combinatie kan behoorlijk pittig zijn. Gemeente Haarlemmermeer is een mantelzorgvriendelijke organisatie. Samen met je manager bekijk je wat jij nodig hebt om een goede balans te bereiken. We steunen je hierbij waar mogelijk.

Ontvang direct vacatures die bij jou passen!

Staat jouw droombaan er nu nog niet bij? Meld je hier aan voor een jobalert. Je ontvangt dan per e-mail de nieuwste vacatures die passen bij jouw wensen.