MEERVitaal

MEERVitaal

Als jij gezond en met plezier je werk doet, dan hebben jouw klanten en collega's daar profijt van. Daarom hebben we MEERVitaal: een breed aanbod van activiteiten die je helpen om je gezond en fit te (blijven) voelen. Fysiek én mentaal.

Hoe kunnen we jou helpen om vitaal te blijven?

Die vraag staat centraal. En we weten: het antwoord is voor iedereen anders. Ons aanbod is dan ook supergevarieerd. Leer bijvoorbeeld hoe je je e-mailbox opgeruimd en overzichtelijk houdt, luister naar podcasts over samenwerken en leer meer over jouw (mentale) gezondheid. Maak tijdens de 'Maand van de Vitaliteit' een fietstocht met een collega door de gemeente, leer activiteitgericht werken, of word sterk in beeldschermwerk! Je kunt daarnaast ook ondersteuning krijgen bij mantelzorg of juist heel praktisch een beeldschermbril aanvragen. En natuurlijk kun je het hele jaar terecht bij onze bedrijfsarts of een vitaliteitscoach. Net waar jij behoefte aan hebt.

Ontvang direct vacatures die bij jou passen!

Staat jouw droombaan er nu nog niet bij? Meld je hier aan voor een jobalert. Je ontvangt dan per e-mail de nieuwste vacatures die passen bij jouw wensen.