Salaris, voorwaarden en vergoedingen

Salaris, voorwaarden en vergoedingen

Salaris, voorwaarden en vergoedingen

Je salaris is natuurlijk belangrijk. Daarom zijn we hier heel open over. In de vacature zie je al wat je kunt verdienen. Je exacte salaris sluit aan bij de schaal waarin je functie is ingedeeld. Daarnaast wegen we je opleidingsniveau, relevante werkervaring en de zwaarte van je functie mee. Dit allemaal volgens de cao voor gemeenten. En wist je dat we ook een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden hebben? Hieronder lees je er alles over.

Individueel keuzebudget

Als je bij ons werkt, krijg je naast je maandelijkse salaris een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je maandsalaris (peildatum 2023). Wat je daarmee doet en wanneer? Dat bepaal je zelf. Je hebt dus meer zeggenschap over je geld en je maakt zelf keuzes die aansluiten bij jouw persoonlijke omstandigheden en voorkeuren. Het IKB bouw je maandelijks op en kun je dus na één maand al inzetten. Je kunt je IKB inzetten voor een of meer van de volgende doelen:

  • Vakantie-uren bijkopen
  • Extra inkomen door uitbetaling van (een deel van) het IKB
  • Financiering van een opleiding die niet door ons vergoed wordt
  • Een netto vergoeding voor de reiskosten woon-werkverkeer, die voor eigen rekening blijven
  • Extra pensioenopbouw op grond van het pensioenreglement
  • Contributie van een vakbond

Reiskostenvergoeding

Haarlemmermeer is een duurzame gemeente. Daarom stimuleren wij je om met het openbaar vervoer of met de fiets te reizen. Dit zie je terug in onze reiskostenvergoeding. We vergoeden 100% van je OV-kosten en hebben een fietsvergoeding per kilometer die je aflegt. Ook werken we aan aanvullende regelingen om 'duurzaam vervoer' verder te stimuleren.

Collectieve ziektekostenverzekering

Via de VNG hebben we een collectief zorgverzekeringscontract bij IZA, CZ en Menzis. Sluit je als werknemer van gemeente Haarlemmermeer bij een van deze verzekeraars een zorgverzekering af? Dan krijg je 5% korting. Ook voor de aanvullende verzekeringen zijn kortings- en acceptatievoorwaarden afgesproken. Je ontvangt bovendien een tegemoetkoming in de kosten van je zorgverzekering. Hierbij maakt het niet uit waar je verzekerd bent. Dat kan dus ook een zorgverzekeraar zijn die geen deel uitmaakt van het collectieve zorgverzekeringscontract.

Pensioenregeling

Je bouwt tijdens je werk pensioen op voor later. Gemeente Haarlemmermeer is aangesloten bij het ABP.

Telefoon en laptop

Afhankelijk van je functie, krijg je van ons een telefoon en laptop. Zo kun je je werk doen waar en wanneer je wilt!

Ontvang direct vacatures die bij jou passen!

Staat jouw droombaan er nu nog niet bij? Meld je hier aan voor een jobalert. Je ontvangt dan per e-mail de nieuwste vacatures die passen bij jouw wensen.