Een warm welkom

We vinden het belangrijk dat jij snel je draai vindt. En dat je werk leuk en uitdagend blijft natuurlijk. Zeker nu we veel meer digitaal met elkaar samenwerken. Het is altijd spannend om aan een nieuwe baan te beginnen. Maar hoe is dat als je de organisatie en je nieuwe collega’s steeds vaker online treft? Om je daarin op weg te helpen, hebben wij een speciaal Warm Welkom programma.

Goed van start

Allereerst kun je rekenen op een goed inwerkprogramma. Daarnaast koppelen we je aan een ‘buddy’ die uit eerste hand praktische kennis en informatie met je deelt. Zo leer je snel hoe alles werkt. Ook is het mogelijk om diverse (online) trainingen te volgen die je op weg helpen. En natuurlijk leer je je teamgenoten kennen. Zij zijn benieuwd naar jou.

En wat dacht je van onze centrale kennismakingsdagen? Hierdoor leer je onze organisatie en Haarlemmermeer nog beter kennen. Je ontmoet directieleden, andere nieuwe collega’s en onze burgemeester. Ook leer je meer over de geschiedenis van onze gemeente en alle activiteiten waar je aan mee kunt doen.

Arbeidsvoorwaarden

Bij gemeente Haarlemmermeer ben je verzekerd van een goed salaris, een Individueel Keuzebudget, pensioenopbouw en reiskostenvergoeding. Maar we hebben nog veel meer te bieden. Je kunt jezelf ontwikkelen door ons speciale trainingsaanbod in Bouw aan jezelf of lid worden van ons ambtenarennetwerk JAM. Ook staat onze loopbaancoach voor je klaar en kun je met je manager zo vaak als je wilt ‘Het Goede Gesprek’ voeren. Je leest er hieronder meer over.

Salaris, financiële regelingen en arbeidsvoorwaarden Hard werken en comfortabel leven gaan bij ons hand in hand. >>Lees meer

Werktijden en verlof Volop ruimte om je werk te combineren met andere dingen die je belangrijk vindt. >>Lees meer

Opleiden en ontwikkelen De sky is the limit. Wat is jouw stip op de horizon? >>Lees meer

Jonge Ambtenaren Haarlemmermeer Ontmoet andere collega’s die net als jij jong (van geest) zijn. >>Lees meer

MEERVitaal Van bootcamp tot slaapritmecursus: wat helpt jou om gezond en fit aan het werk te gaan? >>Lees meer