Logo Gemeente Haarlemmermeer
Gemeente Haarlemmermeer

Waarom Haarlemmermeer?

De gemeente Haarlemmermeer staat voor participeren en verbinden. We werken van buiten naar binnen. Samen met onze burgers zoeken wij constant naar creatieve en duurzame ideeën om de leefomgeving te blijven verbeteren. De projecten Hoofddorp-Centraal en de omlegging van de A9 bij Badhoevedorp zijn daarvan uitstekende voorbeelden. Bij ons krijg je de kans echt iets voor de maatschappij te betekenen en draag je actief bij aan de ontwikkeling van deze dynamische gemeente.

Binnen de gemeentelijke muren staat Werken Vanuit De Bedoeling als koers centraal met als doel buiten naar binnen te halen. We zijn een zelfbewuste organisatie die bestuurlijke keuzes weet te vertalen in resultaat. In ons werk zijn we professioneel en waarden gedreven en altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te optimaliseren.

We streven ernaar een duurzame, innovatieve en dienstverlenende gemeente te zijn. We spelen in op de huidige trends en bereiden ons voor op de toekomst. We acteren vandaag al op de ontwikkelingen van morgen en daar passen we onze strategie op aan. Op die manier bieden wij onze burgers de beste dienstverlening en maken we van Haarlemmermeer een fijne gemeente om in te wonen, te werken en te recreëren. 

Nieuwste vacatures Alle vacatures »

Jurist ruimtelijke ordening (RO)

Jurist ruimtelijke ordening (RO)

Teammanager Contract & Uitvoering

Teammanager Contract & Uitvoering

Contactinformatie

Bezoekadres
Taurusavenue 100
2132 LS HOOFDDORP

Postadres
Postbus 250
2130 AG HOOFDDORP

telefoon
emailinfo@haarlemmermeer.nl
websitewww.haarlemmermeer.nl