schaduw

Opleiden en ontwikkelen

Jouw ontwikkeling en werkgeluk vinden wij belangrijk! Jijzelf en de kwaliteit van je werk worden er namelijk beter van. Start bijvoorbeeld met de e-learnings in onze online academie of ga over jouw ontwikkeling in gesprek met je manager. Misschien is het voor jouw ontwikkeling nodig om binnen je functie of in de organisatie de volgende stap maken. Dit bespreek je met de loopbaancoach net als doorgroeimogelijkheden en je carrière. Kies wat jij nodig hebt.

Bouw aan jezelf

Kom je bij ons werken, dan krijg je toegang tot Bouw aan jezelf. Onze online academie is dé plek om gericht te werken aan je ontwikkeling. Je vindt op ons platform ruim 100 trainingen. Deze e-learnings doorloop je wanneer en waar je maar wilt! Het aanbod is breed en divers. Denk aan leren feedback geven, optimisme voor beginners, social media, ICT en Excel. Via Bouw aan jezelf kun je ook deelnemen aan live webinars over bijvoorbeeld de warmtevisie, het nieuwe werken en nog veel meer. Het aanbod blijft zich vernieuwen!

We helpen je bij de zoektocht naar jouw volgende stap

Past mijn werk nog wel bij mij? Iedereen vraagt het zich weleens af. Of misschien wil je gewoon iets anders, maar weet je niet of je daar wel het juiste diploma voor hebt. Bij gemeente Haarlemmermeer vinden wij jouw werkplezier belangrijk. Daarom ondersteunen we je graag bij de zoektocht naar volgende stap in jouw loopbaan. We bieden bijvoorbeeld e-learnings aan om te onderzoeken wie je bent en wat je wilt.

Praat met onze loopbaancoach

Kom je er zelf niet uit, dan kun je ook altijd in gesprek gaan met onze loopbaancoach. De loopbaancoach stelt je scherpe vragen, houdt je een spiegel voor, neemt je mee in de wereld van de arbeidsmarkt en helpt je om stappen te zetten. De volgende stap in je loopbaan hoeft natuurlijk niet bij een andere organisatie te zijn, bij ons is er ook heel veel mogelijk. Jouw toekomstige collega’s kunnen erover meepraten!

Het Goede Gesprek

Het Goede Gesprek gaat over jouw werk en ontwikkeling, waar je energie van krijgt, of je werkdruk ervaart, wat je talenten zijn en hoe je je voelt. Samen met jouw manager voer je dit gesprek waar en wanneer jij wilt. Vervolgens krijg je feedback en ga je daarmee aan de slag. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je met je manager afspreekt dat je iets met jouw verborgen talenten gaat doen, een opleiding gaat volgen, meer of juist minder gaat werken of trainingen gaat volgen via Bouw aan jezelf. Om je voor te bereiden op Het Goede Gesprek kun je e-learnings doen en ook alvast feedback vragen aan je collega’s. Zo vormt Het Goede Gesprek een mooie basis voor je verdere ontwikkeling.